Luc, (54 jaar) personal coaching bij Nick

Wanneer je op 54 jarige leeftijd het in je hoofd krijgt om de Kilimanjaro te beklimmen  dan lijkt dat op het eerste zicht zich geen onoverkomelijk zaak.
Maar als jouw startsituatie volgende kenmerken heeft: je weegt 108kg, heb anderhalf jaar geleden een meniscusoperatie gehad en heb nog steeds een voorste kruisband van de knie die af is, laat je  dan  begeleiden en persoonlijk coachen.
Nick heeft mirakels verricht! Elke week één uur persoonlijke coaching met aandacht voor blessurepreventie  (vond ik heel belangrijk op een moment dat je helemaal niet in conditie bent). Rustige opbouw en de enorme variatie in de oefeningen (inclusief de onderlinge duelletjes) gaven me elke week zin om de opbouw en de persoonlijk coaching verder te zetten.
Geloof me elke spier in de benen, heupen, rug, enz… nodig bij het klimmen én afdalen werden getraind en voorbereid. In de groep waarmee ik de Kilimanjaro heb beklommen bleek ik duidelijk over de beste voorbereiding te beschikken. Eindresultaat: op 31/01/18 stond ik op de top van de Kilimanjaro, woog 86kg en had geen last bij klimmen en afdalen. Bedankt Nick, miracle man!!

Zaakvoerder PAELMAN CONSULTING

Iris (40 jaar), deelnemer BOOST programma

Het leven kan zo druk zijn: kids, verbouwingen, je werk, … Er blijft dan maar weinig fut over om je lichaam de nodige aandacht te geven…
Leg ik me erbij neer ... 7 kg meer dan 10 jaar geleden ... of niet?
Dat buikje en die 'overschot' boven de rand van je jeans? Is dat eigenlijk zó erg ?

BOOST gaf mij de passende sleutel in handen om én een beloftevolle start te maken én op langere termijn m'n gewicht te laten zakken en onder controle te houden.

Peter en Nick leggen de nadruk op het belang van voeding als de motor tot het verliezen van kilo's in combinatie met het blijvend activeren van je metabolisme door krachttraining. Ze halen dieetmythes onderuit en geven richtlijnen over hoe je lekker kan (blijven) eten met de nadruk op de juiste producten. Daarbij worden verschillende makkelijk toepasbare manieren aangereikt om je dagelijkse eetgewoonten aan te passen. De intensieve krachttrainingen geven een heel goed gevoel. Je gebruikt spieren waar je al jaren het bestaan niet meer van kende. Alle oefeningen worden gecontroleerd uitgevoerd zodat zwakke rug, schouders, knieën en nek gespaard blijven.

Ik deed mee aan de boost in mei 2016. Week na week voelde ik mijn lijf met duidelijke sprongen sterker en strakker worden. Na een week of 6 woog ik 4 kg minder. Maar niet alleen de weegschaal telt. Vooral rond en boven de heupen kreeg ik plaats in mijn kleren. Nekklachten door het zittend werk zijn heel sterk verminderd enne die beginnende doorzakarmen zijn verdwenen.
Verder heb ik geleerd te kiezen voor zoveel mogelijk lekkere, onbewerkte producten op mijn bord, met nadruk op eiwitten maar zonder iets uit te sluiten. Dé manier om je niet de hele tijd op dieet te voelen maar om op een permanente basis minder calorieën op te nemen.

Deze zomer deed ik mee aan Boost light om niet stil te vallen na een mooie start. Tegen het einde van de zomer was ik in totaal 7 kg kwijt. En sindsdien is er niets meer bijgekomen...

Iris uit Gentbrugge

Eveline (38 jaar), personal coaching

Na 2 zware enkeloperatie's en tevens lange revalidatieperiode's kwam ik op een goed jaar tijd zo'n 15 kg bij. Ik leed alle dagen pijn en doordat de beweeglijkheid van mijn enkel bijna nihil was, ging het ook psychologisch bergaf.Ik had de moed noch de energie om die kg's er weer af te krijgen zodoende lichamelijk weer fitter en lichter door het leven te kunnen gaan wat je lichaam eigenlijk een boost geeft.Samen met Peter, die ik via LinkedIn leerde kennen, en mijn diëtiste kwamen we tot nog toe, op 11 weken tijd, aan een resultaat van 11,2 kg lichter zonder dat ik het echt zwaar gehad heb. Peter maakte de problemen die ik ondertussen opliep aan de nek, rug en heup ook veel beter, alsook dat ik al veel beweeglijker ben geworden met mijn been en enkel. Ik hoop dat we verder kunnen bouwen aan een gezond lichaam, mits mijn beperking, en een gezonde geest.

Peter, dank u voor de steun en de hulp!

Eveline

Emilie (35 jaar), deelnemer BOOST programma

Drie dagen: langer hield ik het nooit vol, een dieet. En dan zwichtte ik voor een stukje chocolade of twee, drie. Maar het BOOST-afslankprogramma hield ik wél de volle zes weken vol. Waarom? De combinatie van de intensieve sportsessies én het strikte dieetdagboek dat je met de neus op de feiten - of euh… calorieën - drukt, geeft snel resultaat en dat gaf mij de boost om door te zetten.

Ik heb vaak gevloekt op BOOST (en spijbelde zelfs hier en daar een keer, maar vertel het vooral niet verder) maar dankzij de steun, tips en gezonde recepten van de mede-BOOSTers in onze Facebookgroep haalde ik het einde. Drie kilo lichter, een paar cruciale centimeters minder in de taille en op de heupen … én vooral, met heel wat extra kennis over voeding, beweging en wat dat met mijn lijf doet. Aanrader!

Emilie, 35 jaar

Cedric Nuytinck (21 jaar)

Professioneel tafeltennisser (nr. 1 in België!)

“Peter is een geweldige trainer. Hij daagt me altijd uit om tot het uiterste te gaan. Omdat hij zelf ook alle oefeningen meedoet, is er een gezonde rivaliteit tussen ons twee. En ja, sommige oefeningen doet hij nog net iets beter dan mij (lacht). Sinds ik bij Peter train, is mijn explosiviteit erg verbeterd. Mijn lichaam is scherper, meer afgelijnd. De trainingen zijn vergelijkbaar met de topconditietrainingen die tafeltennissers in Japan of Frankrijk krijgen. Uniek in België!”

 

Sandra De Dijcker (40 jaar)

Huisvrouw

Ik sukkel al erg lang met mijn rug. Ik heb een rugoperatie en 4 denervaties achter de rug zonder resultaat. Ik ben moeten stoppen met werken. Rechtstaan of wandelen lukte niet langer dan 10 min. Ik had geen nachtrust zonder pijn. Ik had geen hoop  ooit nog iets te kunnen zonder die zeurende pijn. Ik heb alles geprobeerd: kine, rugschool, osteopathie maar niets hielp. Bij Peter vond ik begrip, geduld en een luisterend oor. Met een bang hartje zijn we langzaam beginnen opbouwen. Ik had nooit durven denken een dag zonder pijn te hebben maar na 6 maanden zijn we zover. Ik ben heel erg gelukkig dat ik terug kan bewegen, wandelen, fietsen en mijn huishouden kan doen zonder pijn.

Jonas Snoeck (29 jaar)

Semi-professioneel squasher en squashtrainer

"Ik train sinds een jaar met Peter. De resultaten liegen er niet om, ik werd Vlaams kampioen en werd geselecteerd voor de nationale ploeg!
Na jaren enkel trainingen op de squash court zorgden deze sessies voor een aangename afwisseling en extra motivatie.
De trainingen van Peter zijn dan ook zeer specifiek en doelgericht. Ik voel week na week progressie op en naast de squash baan."

Sofie Pontzeele (42 jaar)

Bediende

 “Tijdens het joggen kreeg ik last van blessurepijn aan knieën en heupen. Omdat ik als veertiger bewust en gezond met sport wilde bezig zijn, vroeg ik raad aan mijn huisarts en die verwees me door naar Peter. Dankzij aangepaste oefeningen, tips voor stretching en kleine aanpassingen in mijn looptechniek kon ik mijn loopprestaties verbeteren én loop ik nu zonder pijn. Echt een aanrader!”

Yannick Maes (25 jaar)

Semi-professioneel tafeltennisser 

In het verleden heb ik steeds aan de tafel getraind, wat me tot een goed niveau in 1ste nationale bracht. Toen ik in Superdivisie begon te spelen merkte ik dat mijn fysieke kracht, explosiviteit en benenspel te beperkt was om mee te kunnen op het hoogste niveau. Zo ben ik bij Peter terecht gekomen, een super motivator! Hij ziet precies waar op getraind moet worden en geeft me telkens de juiste oefeningen om progressie te maken!

Koenraad Haedens (44 jaar)

IT-manager met hernia

“Ik had vroeger een ‘strategie’ nodig om uit bed te rollen, omdat ik zo veel last had van rugpijn. Dankzij de trainingen bij Peter heb ik nu veel minder last en kan ik opstaan zonder pijn. Ik ben intussen twee maanden bezig met stretching, foamrollen en core exercises. Wat me heel gelukkig maakt, is dat ik ook opnieuw kan beginnen sporten. Ik loop graag, maar ik moest daar noodgedwongen mee stoppen door de rugpijn. Nu lukt het weer.”

Catherine Poissonnier (57 jaar)

Zaakvoerder at TweeVoorTwaalf Coaching & Training

Ik ben echt een voorbeeld van iemand die zelf weinig aan beweging toe komt. Ik kruip liever in de zetel met een goed boek. Toch weet Peter mij te begeleiden en te motiveren op een heel prettige manier: gevarieerd, spontaan, no-nonsense, gewoon doén, rekening houdend met wat ik kan, en wat ik wil. Ik word er zelfs blij van en verleg mijn grenzen.
Ik heb na een training nooit het gevoel dat ik overtraind word en dat het niet veilig zou zijn. Ik ben super tevreden van deze professionele en toch menselijke aanpak. Stilaan ga ik van bewegen houden en voel ik dat mijn spieren en gewrichten sterker worden. Ik ga er zeker mee door.

Dirk Verschueren (54 jaar)

Executive Director BNI Oost-Vlaanderen

Het is mij een genoegen een korte getuigenis te schrijven over Peter’s efficiënte aanpak bij de persoonlijke begeleiding van mijn sport-activiteiten. Als zakenman, die vroeger regelmatig en intensief sportte, kwam ik de laatste jaren minder toe aan voldoende fysieke beweging. Ik ben tevens de onfortuinlijke eigenaar van een stram en blessure-gevoelig stel spieren en gewrichten. Door het stimuleren van de doorbloeding van de spieren, voldoende stretchen en de juiste loop- en krachtoefeningen, maak ik nu echter vorderingen, waartoe ik zonder Peter’s hulp niet toe in staat zou zijn. In functie van de reactie van mijn lichaam na de sportoefeningen, stuurt Peter mij een aangepast en persoonlijk sportprogramma, zodat ik nu echt fysieke vorderingen maak en terug frequenter en met plezier ga sporten. Good job, Peter ! Ik vertel het zeker voort. 

Annelies De Baets (40 jaar)

Bediende

“Vroeger ging ik lopen om mijn conditie en figuur te behouden, maar dat deed ik eigenlijk niet zo graag. Het was ook erg belastend voor mijn knieën en rug. Sinds ik bij Peter train, is mijn workout completer en werk ik op een efficiëntere manier aan mijn figuur. Door de aanpak op maat krijgen mijn kwetsbare zones (rug en knieën) de nodige aandacht. Ik vul de personal training aan met een workout in de groepslessen op donderdag. Zo voel ik mij de hele week fit.”

Frederik De Buck (35 jaar)

Kilometervreter

“Ik rijd jaarlijks zo’n 60.000 km met de wagen en had daardoor vaak last van lage rugpijn. Door Peters training leerde ik efficiëntere stretchoefeningen kennen. Die doen mijn lichaam echt deugd.

Ik doe intussen ook thuis aan foamrollen en heb geen rugpijn meer.

De combinatie van krachttraining en cardio-oefeningen maakt mij sterker. Ik had nooit gedacht dat één training per week zó veel effect kon hebben.”

Peter Sorgeloose (50 jaar)

Huisarts

Ik leed aan een sterke kromming van de wervelzuil op het niveau van de borstkas en diende ongeveer één à twee keer per jaar bij een manuele therapeut langs te gaan. "Uw rug is als beton!", was zijn commentaar.

Dankzij de instructies en oefeningen van Peter Duyck is daar langzaam maar zeker verandering in gekomen. Mijn wervelzuil is nu soepel. Mijn lengte is met 2 cm toegenomen en ik hoef bij het tennissen geen schrik te hebben om te smashen.

Ook mijn opslag is gunstig geëvolueerd. Dit is een vooruitgang die ik nooit voor mogelijk had gehouden en ik ben de knowhow van Peter Duyck erg dankbaar.

Thanks Peter
 

Jurgen (41 jaar)

Kapper

“De trainingen van Peter zijn gewoonweg ‘de max’! Vroeger voelde ik me na een dag werken in het kapsalon echt doodop en had ik dikwijls last van spierpijn. Nu heb ik veel meer energie. Ik ben ’s avonds niet langer een wrak. Mijn lijf ziet er ook beter uit: in plaats van borsten heb ik weer spieren in mijn bovenlichaam. (lacht)” 

Jan Stilten (40 jaar)

Voormalig top-20 tennisser in België en voltijds tennistrainer

2 jaar geleden heb ik een nieuwe heup laten steken. Toen ik de eerste keer bij Peter kwam, kon ik niet op 1 been blijven staan. Hij stond me bij tijdens mijn revalidatie en door zijn toedoen kan ik mijn job als tennistrainer terug uitoefenen. Ik ben gestart als patiënt en geëindigd als sporter! Ik kan het iedereen aanraden.

Sportieve groeten
Jan

Febe Den Haese (14 jaar)

Voetbalster

Mijn dochter is 14 jaar en speelt voetbal. Zelf zag ik dat er iets mankeerde aan haar looptechniek maar ik wist niet goed waar te beginnen. Ze heeft dan verschillende trainingen bij Peter gevolgd en het resultaat was ongelofelijk. Ze kon gewoon al mee met de gemiddelde sprinter wat mij en zelfs mijn dochter enorm had verrast. Wat er nog is bijgekomen is dat haar zelfvertrouwen enorm is toegenomen. Een dikke aanrader voor iedereen met het zelfde probleem. Proficiat voor je werk en resultaat Peter.

Groeten Jean Claude

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35