Nick Maes      

Sport en bewegen is steeds de rode draad geweest doorheen mijn leven. Stilzitten staat niet in mijn woordenboek. Al sinds jonge leeftijd heb ik mij gericht op de tennissport. Tot op de dag van vandaag zet ik steeds in op mijn eigen sportieve ontwikkeling en voel ik mij goed als ik ook anderen hierbij kan begeleiden.

Het is dan ook niet zo verbazend dat ik zonder enige twijfel lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen ben gaan studeren met als master training en coaching.

Als tennistrainer bezit ik over een diploma van trainer B. Ik heb me ook meer gespecialiseerd op conditietraining binnen tennis en heb in 2015 het diploma van tennis performace conditietrainer behaald.

In mijn master jaren ben ik via de tenniswereld in contact gekomen met Peter en heb zo TRACE GENT als mijn stageplaats voor mijn opleiding kunnen regelen. Onze gedeelde passie voor sport en bewegen en de ervaring en kennis van Peter hebben ertoe geleid dat deze stage zeer leerrijk was en er een goede samenwerking is uit ontwikkeld.

Na het behalen van mijn diploma, heb ik Peter terug opgezocht om onze samenwerking verder te zetten. Sinds september 2015 ben ik personal trainer bij TRACE GENT en zorg mee bij de begeleiding van personen voor betere sportprestaties, blessurepreventie en gezondheidsdoelen. Samen hebben wij o.a. het TRACE BOOST programma uitgewerkt alsook enkele andere plannen die nog op de agenda staan.

Ondertussen heb ik ook een eigen ruimte in Beveren-Waas (omstreken Waasland) waar ik mensen kan ontvangen.

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35