Blijf op de hoogte

Lees het laatste nieuws

En schrijf je in

Peter Duyck

TRACEGENT is het geesteskind van Peter Duyck. Vanuit zijn eigen sportieve ervaring en zijn opleiding Lichamelijke Opvoeding heeft hij alle kwaliteiten van een personal trainer in huis.

Peter is immers niet alleen 9-voudig Belgisch kampioen Racketlon, hij behaalde ook het Trainer A-statuut Personal training aan de Vlaamse Trainersschool. Daarnaast volgde hij de afgelopen jaren diverse opleidingen, zoals sportspecifieke krachttraining, TRX Suspension training, Flowin Friction training en Post-rehab essentials.

En niet onbelangrijk: Peter Duyck is een uitstekende motivator.

Aangepaste training voor sporters en niet-sporters

TRACEGENT ontwikkelt gepersonaliseerde trainingen die zijn afgestemd op de doelstelling, de beschikbare tijd, de blessuregeschiedenis en de sport- en leefgewoontes van zowel niet-sporters, recreatieve sporters en professionele atleten.

De persoonlijke begeleiding omvat programma’s voor gewichtsverlies, spierversteviging, conditieverbetering en blessurepreventie. Telkens volgens een vast plan van aanpak en afgestemd op de vragen van het individu.

De expert aan het woord

Op zeer jonge leeftijd had ik de sportmicrobe al te pakken. Ondertussen beoefende ik al een hele waaier aan sporten. Van racketlon, tennis en tafeltennis tot squash, badminton, taekwondo, kungfu en voetbal.

Vandaag train ik nog altijd om mijn prestaties op een hoger niveau te brengen. Die persoonlijke ervaring zet ik in om mijn klanten te helpen om hun doelstellingen te bereiken. Op een verstandige, efficiënte en gezonde manier. Ik leer ze niet alleen welke oefeningen belangrijk zijn en hoe ze die moeten uitvoeren, ik stimuleer ze ook tot een gezondere levensstijl buiten mijn lessen. Ik ben echt met mijn klanten begaan, ook al zullen sommigen dat misschien tegenspreken als ik ze weer eens een training heb laten afzien.

Veeleisend ben ik trouwens niet alleen voor hen, maar ook voor mezelf. “Constantly learning, always improving" is dan ook zowat mijn levensmotto geworden.

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35