Overgewicht

Als gewicht verliezen eenvoudig zou zijn of als er alweer een nieuw wondermiddel zou bestaan dan zouden we het allemaal nu wel weten en dan zat ik zonder werk. Het is niet moeilijk om enkele weken te diëten, wat extra te sporten en wat gewicht te verliezen. In het beginproces helpt alles: wandelen, meer water drinken, koekje bij de koffie skippen, eiwitshakes, ….

Het probleem is er pas als we dat nieuwe gewicht wensen te houden of als we na de eerste kilo’s plots niet meer verder vermageren terwijl we toch nog iets meer in gedachten hadden…

Als conditietrainer maakte ik vroeger de fout van mij enkel te focussen op training (krachttraining en cardio). Gevolg: veel hard werk en weinig resultaat op de weegschaal. Iedereen ontgoocheld: de klant met het magere resultaat en ik met de inspanning van de klant. Frustratie, frustatie, …

Gewicht verliezen lukt niet zonder voeding mee in het verhaal op te nemen. In combinatie met krachttraining is dat de perfecte mix. De meeste klanten vragen mij nochtans steeds om te lopen…. Wens je er iets meer over te lezen klik hier.

Eens we het daarover eens zijn dat bepalen we de juiste strategie. Want met de juiste strategie zal je een heel pak verder geraken dan enkel op wilskracht. We gaan op zoek met welke (kleine) aanpassing we een zo groot mogelijk effect kunnen bereiken.

Uiteraard heb je nog vragen, dus contacteer ons gerust!

MOGELIJKE FORMULES:

PERSONAL TRAINING

TRAINING IN KLEINE GROEPJES

GROEPSTRAINING (ZONDER VOEDSELBEGELEIDING)

Wens je nog wat meer info? 

Noteer je vragen hieronder of laat ons jou bellen....

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35