Training

Trainen helpt je sportprestaties verbeteren. Maar dat is lang niet altijd het geval. Soms doet trainen zelfs meer kwaad dan goed. Zonder deskundige begeleiding of gepersonaliseerd trainingsprogramma loert overbelasting om de hoek. Je kan jezelf echt de vernieling in trainen. En zelfs als blessures de kop niet opsteken, leidt ondoordachte training vaak niet tot het gewenste resultaat.

Persoonlijke begeleiding door een professionele trainer is bijgevolg een verstandige keuze. Je realiseert vlotter je doelen en je bouwt verstandig en gezond op.

TRACEGENT leert je slim, gezond én efficiënt trainen

Verstandig trainen is nog belangrijker dan hard trainen. Enkele voorbeelden:

Wil je na een lange periode van inactiviteit vet verbranden?

Dan zijn frequente duurlopen aan een laag tempo geen goed idee. Ze zijn niet alleen weinig productief, maar ze vergroten ook de kans op chronische letsels. Een ontsteking betekent in dit geval een stap achteruit in plaats van vooruit. Hoe je dan wel vet kunt verbranden, lees je in de FAQ’s.

Je algemene fitheid of sportprestaties verbeteren?

Dan volstaat het niet om de standaardtoestellen in de fitness één voor één af te gaan. Uiteraard zal je training altijd wel iets opleveren, maar zonder aangepaste oefeningen verdwijnen veel van je inspanningen in het niets. TRACEGENT verhoogt het rendement gevoelig door oefeningen op maat van jouw sport, leefgewoontes en lichaam op te stellen.

Lage rugpijn?

Opgelet met crunches! In veel gevallen maken ze de pijn in de onderrug erger, in plaats van die te verhelpen.

In het verleden hebben we al talloze – verkeerd trainende – mensen op het juiste trainingspad gezet. Op basis van onze jarenlange ervaring en onze kennis van het menselijk lichaam. Zo helpen we je via de snelste en verstandigste weg naar je doelstelling.

Vragen?

Benieuwd hoe TRACEGENT ook jou kan helpen om slim en efficiënt te trainen? Vul dan onderstaand formulier in.

* verplicht veld

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35