Sportkampen in de zomervakantie (5 dagen)

Het duurt nog even tot de zomer er is maar het plannen ervan is wel al gestart. Waar gaan we op vakantie?? En hoe zorgen we ervoor dat onze kids zich tijdens deze 2 maanden amuseren en iets bijleren.

Wij organiseren sportkampen in de zomervakantie. Zo een kamp waar je kind 's avonds moe van thuis komt en de dag erna niet kan wachten om opnieuw te mogen komen. 

Wij doen geen spectaculaire dingen maar wij zijn constant bezig met te coachen en te entertainen. Wij weten dat wij als trainer het verschil kunnen maken tussen een geslaagd en een middelmatig kamp. Wij zijn op het einde van de dag ook moe en we hebben er zelf ook plezier in.

Ikzelf ben een vader van 2 kinderen. Iedere vakantie voer ik ze naar verschillende sportkampen en ik word gelukkig van enthousiaste begeleiders. Zij maken het verschil tussen een geslaagd en minder geslaagd kamp.

En toch hoop ik stiekem op meer: enthousiasme EN kennis.

Onze kinderen bewegen steeds minder door het overaanbod van PC, I-pad en televisie…
Studies van UGent tonen aan dat onze kinderen minder vaak en minder goed bewegen in vergelijking met 1985 (euhm dat zijn wij).
En daarom wil ik sportkampen organiseren waar kinderen FUN hebben maar ook juister en beter leren bewegen.

HOE?
De lesgevers zijn (voornamelijk) studenten master lichamelijke opvoeding die stage hebben gelopen bij mij gedurende het jaar. Wij willen fun en kunde overbrengen door spel en leermomenten met elkaar af te wisselen.

De focus ligt op de afwisseling tussen spelen (basket, hockey, frisbee, ....) en het leren van fundamentele skills zoals lopen, sprinten, werpen, .... We wisselen technische momenten af met spelmomenten. Het is de bedoeling dat je kind tijdens dit sportkamp al spelend nieuwe skills leert.


PRAKTISCH?

  • Het sportkamp gaat door van maandag tot vrijdag
  • De trainingen starten om 9u tot 16u. Gratis opvang is voorzien van 8u tot 17u.
  • Locatie: De polyvalente zaal van Merelbeke, ingang zwembad.
  • Kinderen geboren tussen 2011 en 2006.
  • De prijs is 150€ voor 5 dagen.

INSCHRIJVEN?

Wens je in te schrijven voor de week van maandag 9 juli tot vrijdag 13 juli

 

 

Wens je in te schrijven voor de week van maandag 6 augustus tot vrijdag 10 augustus

 

 

Wens je in te schrijven voor de week van  maandag 20 augustus tot vrijdag 24 augustus.

 

Gaversesteenweg 477 Merelbeke 9820

T 0497 53 44 35